top of page

Цветни плоскости от пеноPVC

Разпененият поливинилхлорид, известен още като пено PVC, е един от най-широко използваните пластмасови материали. Този вид пластмаса често се използва за интериорни и фасадни приложения, в рекламната и мебелната индустрия, като заместител на дървото, транспортa и навсякъде, където има нужда от лек и достатъчно здрав материал, устойчив на влага и метеорологични условия.
Едно от най-важните свойства на пено PVC  е, ниското тегло.  Това е много полезно, например когато искате да избегнете тежка носеща конструкция и подвижни приложения.
PVC плоскостите се използват широко в рекламната индустрия. Това е не само защото  са леки, но и защото  лесно се печата върху тях.  Например търговски изложения, магазини и презентации на продукти.
Разпенените PVC плоскости са химически устойчиви, и  са лесни за механична обработка. Възможно е пробиване, рязане, CNC фрезоване, боядисване и лепене на листовете.  Материалът е особено подходящ за интериорни приложения, дисплеи, покриване на тавани, врати, мебели,  конструкции на щандове,  витрини, ситопечат и   интериорна  фасадна декорация, за съвременна и атрактивна визия. Пено PVC  листове са устойчиви на  на лоши метеорологични условия, след нанасяне на подходящо покритие.  Този материал се нуждае от много малко поддръжка. Почиства се лесно с вода и обикновени миещи средства.

Предлагаме на Вашето внимание различни цветове листове с дебелина 17мм., подходящи за наистина много и
разнообразни интериорни и фасадни приложения.
 

eecc62589a4f248df1fd3debdb69ce61.jpg
pvc-foam-sheets-500x500.jpg
interior-decor-pvc-foam-board-500x500.jpg
IMG_4108.JPG
20180718_211651.jpg
20181022_195941.jpg
bottom of page