top of page

AkzoNobel  Покритие за премахване на графити.

AkzoNobel разширява гамата от продукти с уникална технология за ниско температурни бои , чрез придобиването на прахообразни бои на Stahl
AkzoNobel завърши придобиването на Stahl Performance Powder Coatings и гамата продукти за топлинно чувствителни продукти / бои за електростатично боядисване/ .
Сделката дава на компанията ускорен достъп до уникална технология с ниско темепратурно втвърдяване, която ще отвори нови пазарни възможности.
Придобитото от AkzoNobel търговско, готово технологично портфолио е единственото по рода си в производството на прахови покрития. То включва както UV, така и термично втвърдяващи се прахови бои и ще позволи на компанията да проникне в областта с ултра ниско температурно нанасяне (80-100 ° C), отваряйки нови ниши на базата на нанасяне на Прахова боя върху чувствителни на температура субстрати като MDF, шперплат, термопласти и композитни материали .

 

Бестимекс ООД започна продажбите на най-доброто средство за премахване на ръжда - DRX Rust remover

 

Офисът на Бестимекс ООД  в Русе, вече е на адрес: Източна пром. зона, Ул. “Тракция” 2, срещу бивша Захарна фабрика  

Тел./факс: 082/822 025, e-mail: ruse@bestimex.net

Освен познатите Sand brown, Tropical brown, Vulcano black и Colorado red,  декинг системите на Tecnodeck, вече се предлагат с нов цвят

Имаме удоволствието да Ви представим новите химически продукти на Xcp-protection.

Започнахме продажбите на каменен фурнир  Slate lite

bottom of page