top of page
Industrial glass
industrial-glazing-1
industrial-glazing-2
industrial-glazing-3
industrial-glazing-4
industrial-glazing2
industrial-glazing-2
industrial-glazing-7
industrial-glazing-9

Индустриално остъкляване  Lexan Thermoclick

Панелите Lexan*Thermoclick* LTC40/4X4000 са удароустойчиви, топлоизолиращи, светло-пропускащи и леки конструкции с профилирани сглобки от двете страни от двете страни от типа „нут и перо”, които позволяват бързо и лесно да се съединяват панелите по между си по цялата дължина.Взаимосвързаната система за закрепване на панелите изключва необходимостта от монтаж на вертикални профили, което съществено поевтинява системата и осигурява лека, светла архитектура и естетика на фасадата.
Удароустойчивостта на структурните поликарбонатни панели Lexan*Thermoclick* се запазва в широк температурен диапазон на експлоатация от -40 оС до +100 оС, поради което нито градушка, нито случайно паднали инструменти или детайли при монтажа, както и предмети вдигнати от силен вятър не могат да разрушат панела.
Тeзи панели в многобройни приложения са доказали способност да устояват при екстремални климатични уславия; буря, градушка, сняг и обледеняване. Панелите се оказаха способни да устояват на силна топлина и студ, без видима остатъчна деформация и измятане.
Съвместяването на Х-образната и 4-х стенна правоъгълна структура на клетките осигурява висока твърдост, здравина на огъване, на напречно изместване и ниско тегло.
Прозрачните стени на поликарбоната и въздушните канали, освен пропускането на светлина, също така осигуряват съпротивление на топлопредаването, което дава допълнително преимущество на стенните фасадни панели- свойство на отлична топлоизолация.

thermoclick7
thermoclick61
thermoclick6
thermoclick3
thermoclick1
thermo_click_roofing
IMAG0196-980x686
bottom of page