top of page
Search

ПЕРЛЕНИ ПОЛИЕСТЕРНИ ГЕЛОВИ ПОКРИТИЯ

В продължение на процеса по допълване и оптимизация на продуктовата гама от направление КОМПОЗИТИ, представяме нови ПЕРЛЕНИ ПОЛИЕСТЕРНИ ГЕЛОВИ ПОКРИТИЯ – 11 цвята + 1 пастелен по мостра .


Представляват: 2К ПОЛИЕСТЕРНА система за крайно защитно покритие с висока степен на издръжливост и на външни услови с интересни цветови решения за полагане чрез пръскане с ниско налягане след смесване с втвърдител.

Винаги темперирайте предварително работни помещения, инструменти, матрици, суровини и материали! Разбърквайте винаги преди смесване и употреба.

Важно е да се ползва максимално ниско налягане и най-малката дюза за фина струя при полагане за да се избегне стичане и да се постигне хомогенно оцветяване.

За по-добра плътност на покритието в зависимост от избран цвят, можем да предложим бял или черен полиестерен гел за нанасяне преди крайното перлено покритие.

За да усилим ефекта от цвят в дълбочина ( ефекта на лаково покритие ) и УВ устойчивостта допълнително, предлагаме ТРАНСПАРЕНТ полиестерен гел коут.


Целева Група: Дизайнерски и архитектурни студия, рекламни агенции, фирми произвеждащи презентационно и търговско оборудване, облицовки, мебели за баня, детски стаи, кухни, конферентни зали, телевизионни и радио студия, МОЛ-ове, оборудване на чакални и кабинети в медицински центрове, чакални и спирки от обществения транспорт, екстериор и интериор на транспортни средства – лодки, яхти, летателни апарати, велосипеди, пасивни и футуристични сгради, аквапаркове, атракциони, игрални, детски и спортни площадки, фасадни облицовки за жилищни, индустриални и търговски помещения и т.н.

Уникални сме на Българския пазар по отношение възможност за доставка в коя да е точка на страната до 5 дни, конкурентно съотношение цена – качество и възможност да се предложи изработка на проект, модел, матрица, изделие в избран цвят и монтаж на място.



350 views0 comments

Recent Posts

See All
Business_Blog.jpg
bottom of page